VIDEO O fetiţă a fost bătută cu pumnii şi cu picioarele de către un jandarm în plină stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Macrean a povestit cum jandarmul a lovit-o preţ de câteva minute pe fetiţă
Nicolae Macrean a povestit cum jandarmul a lovit-o preţ de câteva minute pe fetiţă

Elisabeta Anghel, în vârstă de 11 ani, din Craiova, a fost lovită cu pumnii şi cu picioarele de către un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj. Micuţa a declarat că a vrut să îi spele parbrizul maşinii bărbatului, însă acesta s-a dat jos la ea şi a luat-o la bătaie. Din cauza loviturilor primite a ajuns la spital, însă este în afara oricărui pericol.

Martorii care au fost prezenţi la toată scena, au declarat că fata a fost bătută cu bestialitate de către jandarm preţ de câteva minute.Elisabeta Anghel spală parbrizele maşinilor care trec pe strada Nicolae Titulescu  „ Nu mi-a venit să cred când am văzut cum o lovea. Ne-a spus că el face legea, este poliţist şi nimeni nu are ce să îi facă. Fata era aici în intersecţie şi spăla geamuri. Am reuşit să îl imobilizăm şi am sunat la poliţie. Din punctual meu de vedere este o brută. Nu poţi să îi faci aşa ceva unui copil. Fetiţa era aproape leşinată când au venit medicii“ a spus Nicolae Macrean, în vârstă de 44 de ani.

Fetiţa a ajuns la spital în urma loviturilor primite

fetita

A recunoscut că a lovit-o

Florin Ionescu, în vârstă de 39 de ani, lucrează ca subofiţer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj. Bărbatul  arecunoscut că a lovit-o pe fata, însă a spus că i-a dat doar două palme „Dosarul va fi înaintat mâine la comandantul jandarmului. Se vor face cercetării cu privire la incidentul care a avut loc la intersecţia străzilor Maria Tănase cu Nicolae Titulescu. Este vorba de un jandarm, care se pare că a lovit o minoră“ , a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

VIDEO

Colegii jandarmului care a lovit o fetiţă în vârstă de 11 ani au demarat şi ei o anchetă la rândul lor. La finalul cercetărilor vor decide ce măsuri vor lua împotriva subofiţerului.  

Vom reveni cu amănunte!

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite