O reţea de falsificatori de carduri, destructurată. Suspecţii au fost prinşi aproape de Ungaria şi aveau asupra lor carduri false

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la BCCOA Craiova i-au prins pe cei trei bărbaţi la ieşire din municipiul Sibiu. Suspecţii mergeau în Ungaria la cumpărături şi aveau asupra lor carduri falsificate.

Marius Comănescu şi Aurelian Aldea şi Mirel Neaţu, făceau cumpărături din hipermarket-uri, plătind cu carduri falsificate. Craiovenii aveau colaboratori şi în alte judeţe, îşi trimiteau unii altora prin e-mail serii şi numele de carduri pentru inscripţionarea blank-urilor.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova au făcut şi trei percheziţii la domiciliile lui Aldea, Neaţu şi  Nedelcu. Au descoperit şi ridicat suporturi optice cu numere de card, o unitate de calculator şi un stik de internet mobil de pe care Neaţu a declarat că au fost transmise datele mai departe.

Membrii reţelei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar magistraţii Tribunalului Dolj au emis mandate de arestare pe numele lor pentru 29 de zile. Suspecţii sunt acuzaţi de săvîrşirea infracţiunii de constituirea a unui grup infracţional organizat, acces fără drept la un sistem informatic prin încălcarea normelor de securitate, deţinerea şi transmiterea de date informatice în scopul săvârşirii de infracţiuni şi falsificarea instrumentelor de plată electronică.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite