O fabrică de cherestea s-a fost făcut scrum. Pagubele material se ridică la 200.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Depozitul de cherestea a ars în totalitate în această dimineaţă. Flăcările s-au extins cu repeziciune şi la casa proprietarului halei., care era în aceaşi curte. Focul a fost stins de pompieri după mai bine de şase ore.

Fabrica de cherestea care s-a făcut scrum şi nu era asigurată. Flăcările s-au extins şi la casa unor vecini. Paznicul depozitului a încercat să stingă focul până la sosirea pompierilor „Flăcările s-au extins imediat. Am încercat să mai scot din lemne afară, dar degeaba. Până au venit pompieri depozitul era ars apoape în totalitate. Ce mă fac eu acum?“, a spus bărbatul. 

Patronul depozitului de cherestea s-a întors aseară din Italia. Când a văzut că munca lui de-o viaţă s-a făcut scrum şi-a vărsat nervii pe pompieri „S-a intervenit cu autospeciale cu spumă şi apă. Din păcate focul s-a extins cu repeziciune. Deocamdată nu ştim de la ce a pornit incendiul“ , a spus plutonierul Valentin Minciună, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

Pagubele material se ridică la 200.000 de euro. Depozitul nu era asigurat, iar proprietarul va trebui să plătească şi daunele provocate casei vecine.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite