Craiova:Bombă pe roţi pe drumul european E 70

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe drumul european E 70, pe tronsonul Filiaşi – Craiova, a avut loc un incident care a blocat circulaţia câteva ore, pe ambele sensuri.


Cabina unui tir a ars în totalitate din cauza unui scurtcircuit

Şoferul a scăpat cu viaţă şi a declarat că a văzut moartea cu ochii. „Eu veneam de la Timişoara spre Craiova încărcat cu materiale de construcţii. La intrarea în Filiaşi, un şofer mi-a făcut semn că mi-a lut cabina foc. M-am dat imediat jos şi am pus mâna pe instinctor să sting focul. Degeaba, pentru că în doar trei minute, flăcările s-au extins cu repeziciune, iar cabina tirului arată după cum vedeţi“, a spus speriat Ion Boşulescu, şoferul tirului.

Circulaţia pe Drumul European E 70, îngreunată


În numai o oră s-a format o coadă de 10 kilometri. Şoferii nemulţumiţi au început să claxoneze. Au ieşit pe marginea drumlui să vadă ce s-a întâmplat. „Eu stau de două ore şi aştept, trebuie să ajung neapărat cu marfă la Strehaia, clientul cred că m-a sunat de zece ori până acum. Nu este normal ca un drum judeţean să fie blocat atâta vreme“, a spus Marian Corenl Gîncu, şofer.

Exista pericol de explozie

Pompierii au intervenit imediat pentru a stinge focul. S-au luptat mai bine de o jumătate de oră cu flăcările. „Am intervenit imediat, exista pericolul unei explozii, ţinând cont că în maşină erau mai multe bidoane de benzină“, a declarat Florin Cocoşilă, purtător de cuvânt la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

Mai multe amănunte cu privire la incendiul de pe drumul european E 70 puteţi citi în „ Adevărul de Seară“, de astăzi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite