Stoica: „Toată lumea spune că sunt copilul lui nea Piţi, cum să mai joc eu la Steaua?!“. Becali: „Nu-l dau gratis pe Dorel“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorel Stoica a recunoscut cu jumătate de gură că nu mai are niciun viitor la formaţia din Ghencea, însă patronul Stelei, Gigi Becali, nu este dispus să renunţe la jucător fără să primească vreun ban.

"Toată lumea spune că eu sunt copilul lui nea Piţi. Cum să mai joc eu la Steaua acum? Sper ca toată lumea să se înţeleagă şi să fie bine şi pentru mine în viitor", a spus Stoica pentru Prima TV, conform Ziare.com. El ar putea ajunge la Craiova, unde este dorit de Victor Piţurcă.

"Piţurcă nu îl va rata pe Stoica. L-am sunat pe Neagoe şi i-am zis să se grăbească dacă vrea jucătorii pe care eu i-am propus, pentru că am deja oferte pentru ei. Eu îi dau jucători la Craiova, dar el joacă la cacealma şi întinde coarda. El mă ştie pe mine şi crede că eu îi dau jucătorii fără bani, dar nu e chiar aşa, îi dau în condiţiile financiare care să mă mulţumească", a explicat Becali la Sport.ro.

„Mie îmi place Dorel foarte mult. Ilie vede, însă, un altfel de fotbal faţă de mine şi Piţurcă. Viaţa va demonstra cine e mai mare antrenor. Nu acum, ci peste 3-4 ani, când Steaua va face performanţă în Europa“, a mai spus patronul Stelei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite