Craiova:Minoră dispărută de acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gicuţa –Marinela Bolovan de 14 ani din comuna Desa a plecat de acasă, fără să spună nimănui nici o vorbă . Mama ei a anunţat la sediul de poliţie că aceasta a fugit de acasă.

Tânăra la data dispariţiei era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni de stofă şi tricou cu mânecă scurtă, de culoare roşie. Are 45-50 de kg şi o înălţime de 1,65m, păr lung şi negru.

Minora fuge frecvent de acasă

Gicuţa- Marinela Bolovan s-a certat cu tatăl ei şi a decis să plece de acasă. Părinţii sunt mai tot timpul plecaţi la muncă în sat, iar aceasta rămâne nesupravegheată de absolute nimeni.„ Tânăra a mai fugit din sânul familiei, iar de fiecare dată a fost găsită la prietene sau s-a întors singură după o perioadă acolo unde îi este cel mai bine la părinţii “, a declarat Adrian Căpraru, purtător de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Părinţii sunt disperaţi, cred că fata lor a păţit ceva

Mama fetei este disperată şi asta din cauză că au trecut mai multe zile de când minora a fugit de acasă. Cei care au văzut-o sunt rugaţi să sune imediat la 112 sau să meragă la cel mai apropiat sediu de poliţie.     

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite