Craiova: Înscrie-te la cursurile gratuite de gaming

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Craiovenii care nu au putut ajunge sâmbătă la Facultatea de Automatică pentru a participa la prima întâlnire din cadrul cursurilor Ubisoft, se pot înscrie pe site-ul proiectului.

Studenţii, elevii, profesorii sau craiovenii pasionaţi de calculator şi jocuri video se pot înscrie în continuare la cursurile gratuite organizate gratuit de Ubisoft în parteneriat cu Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică. Cei interesaţi pot intra pe site-ul www.ubisoftcampus.ro şi se pot înscrie în baza unui cod de acces care poate fi obţinut printr-un simplu e-mail.

Prima întâlnire a avut ca scop familiarizarea cursanţilor cu noţiunile teoretice de bază în Game Development, iar cea de-a doua, pe 24 octombrie, va aprofunda aceste noţiuni axându-se pe detalierea direcţiilor de training: C/C++, DirectX, OpenGL, Grafică 2D sau 3D, Level/Game Design. Începând cu a treia întâlnire (30 octombrie) training-urile se vor desfăşura atât în aulele, cât şi în laboratoarele din cadrul Facultăţii, cursanţii începând să pună în practică astfel, cunoştinţele teoretice pe care le-au dobândit în cadrul programului.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite