Craiova: Cristescu: “Sunt sigur că Borcea se afla în cabina arbitrilor, altfel nu veneau bodyguarzii să ne interzică accesul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silvian Cristescu
Silvian Cristescu

Managerul Universităţii Craiova, Silvian Cristescu, l-a acuzat pe Cristi Borcea că a intrat în vestiarul arbitrilor înaintea meciului din Ştefan cel Mare pentru a discuta cu membrii brigăzii conduse de Augustus Constantin.

"La Dinamo, înainte de meci, nu se dă voie ca oficial să te plimbi pe culoar, pentru că e cabina arbitrilor şi au ei ceva de discutat. Aşa e la Dinamo. Bodyguarzii, cu un sfert de oră înainte de începerea partidei, au blocat intrarea, la vestiarul gazdelor şi al arbitrilor. Practic, pe acel culoar, care duce şi spre sala unde se ţine şedinţa tehnică, nu am putut trece, pentru că mi s-a interzis, iar domnul Borcea era înăuntru. Sunt sigur că Borcea se afla în cabina arbitrilor, pentru că altfel nu veneau bodyguarzii să ne interzică accesul. Eu am văzut penaltiul după bancă şi el era la 10 metri. Asta e rea-intenţie, iar cred şi spun cu cea mai mare responsabilitate că şi-au încheiat nişte conturi cu cazul Penescu, Prunea etc. Ce trebuie să facem să fim şi noi arbitraţi corect? Să fugărim un arbitru, să ajungem la altceva, nu se mai poate să joci fotbal când Borcea sau Căcălău sau cum îl cheamă să intre în cabina arbitrilor. În mod normal, trebuia să părăsim terenul, pentru că s-a văzut de la acea fază că nu ni se dă nicio şansă. Mai avem de reproşat şi cartonaşul roşul la Nicolae în minutul 53, când îl faultează pe Găman. S-a văzut clar că are o leziune mare. Nu i-a dat nici măcar cartonaş galben. Eu sunt ferm convins că meciul ăsta îl pierdeam, chiar dacă egalam, se termina 6-5 pentru Dinamo, pentru că aşa s-a terminat mereu, de vreo 40 de ani încoace", a declarat Cristescu la Recursul Etapei, conform editie.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite