Un craiovean a vrut să îşi omoare fiica de trei ani şi soţia. Bărbatul a înjunghiat-o pe femeie, iar pe micuţă a tăiat-o la gât cu un cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Craiova, în vârstă de 36 de ani, este acuzat de tentativă de omor deosebit de grav, după ce a încercat să îşi omoare fiica de trei ani şi soţia.

Adrian Eugeniu Buzdugan, în vârstă de 36 de ani, din Craiova, şi-a înjunghiat cu două lovituri de cuţit soţia, iar pe fiica lui de trei ani a tăiat-o la gât. Victimele au fost transportate imediat la spital, iar starea lor este stabilă, însă vor mai rămâne câteva zile internate.

S-au certat pe copil 

Agresorul a fost plecat la muncă în străinătate împreună cu soţia. Adrian Eugeniu Buzdugan nu a avut foarte mult noroc şi a rămas repede fără job. S-a întors înapoi în ţară singur, iar de atunci a început să îşi terorizeze soţia „I-a spus că vrea să nu îi mai dea copilul. De frică vara mea s-a întors înapoi în Craiova, iar în momentul în care cei doi s-au întâlnit s-au apucat la ceartă. Adrian a luat un cuţit de bucătărie şi a înjunghiat-o de două ori pe Elena. S-a răzbunat şi pe fetiţă a tăiat-o şi pe ea la gât“, a spus un văr al femeii.

Adrian Eugeniu Buzdugan a fost imediat arestat, iar acum este acuzat de tentativă de omor deosebit de grav.

Leziunile suferite de Elena Ionica Buzdugan i-au pus viaţa în pericol. Femeia are nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite