craiovaforum.ro are cei şapte ani de-acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patru fete curajoase s-au înscris la concursul de tricouri ude. Foto: Tiberiu Neacşu
Patru fete curajoase s-au înscris la concursul de tricouri ude. Foto: Tiberiu Neacşu

Pe drumul spre casa din Leamna a edilului suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, sâmbătă, la 13.00, câteva zeci de tineri au sărbătorit şapte ani de la primul click pe craiovaforum.ro.

Începând din anul 2004, peste 90.000 de craioveni care au vrut să vândă sau să cumpere un telefon, să dea un anunţ sau să ştie la ce restaurant se mănâncă cea mai bună pizza, să se decidă ce maşină să îşi cumpere sau să găsească un instalator priceput au intrat pe cel mai popular forum din Oltenia.

Centrul online al Olteniei


În şapte ani, s-au schimbat aproape cinci milioane de mesaje, iar drumurile membrilor, dar şi ale oaspeţilor de pe site s-au scurtat cu un simplu click. Sâmbătă, unii dintre aceştia au ridicat paharele în cinstea centrului online al Olteniei, iar cei mai norocoşi au plecat acasă cu telefoane mobile, bijuterii, ceasuri, un laptop, accesorii IT sau biletele pentru o excursie la munte.
Fetele au spart gheaţa cu o competiţie de tricouri ude şi au dat tonul la distracţie cu un karaoke ad-hoc. Băieţii s-au mulţumit să îşi arunce nickname-ul în joc şi să o lase pe Fortuna să intre în acţiune. Premiaţi sau nu, utilizatorii au petrecut câteva ore de distracţie offline, părerile urmând a fi schimbate, însă, online, pe cafeneaua CraiovaForum.

Succes din muncă şi pasiune


„În aceşti şapte ani, cu multă muncă şi pasiune, am reuşit să ridicam acest site de la unul mic, accesat doar de un grup de oameni, la un adevarat simbol al Olteniei şi unul dintre cele mai mari forumuri din ţară. Mereu am încercat să ne ţinem aproape utilizatorii, să îmbinăm partea de online cu cea de offline prin diferite activităţi în care-i implicam pe toţi cei ce ne vizitau“, spun membrii echipei craiovaforum.ro, condusă spre al optulea an în online de Marius Dinu, Lucian Prejbeanu şi Cosmin Rădulescu.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite