Mititelu: „Lui Lucescu nu i-a plăcut de Costea pentru că nu lua poziţie de drepţi în faţa lui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu este extrem de afectat de accidentarea celui mai bun jucător al său
Adrian Mititelu este extrem de afectat de accidentarea celui mai bun jucător al său

Supărat de accidentarea gravă a lui Florin Costea, patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, l-a criticat din nou dur pe selecţionerul Răzvan Lucescu, pe care l-a acuzat că este vinovat din punct de vedere moral faţă de atacantul oltean.

Mititelu suţine că Lucescu junior a făcut o mare greşeală că nu i-a dat nicio şansă lui Florin Costea.

„Lăsând la o parte ghinionul, Răzvan i-a făcut foarte mult rău lui Florin Costea. A suferit foarte mult pentru că nu a fost convocat, iar în ultimele meciuri a vrut să facă orice ca să arate că are valoare. Nu se aştepta la aşa ceva, a fost şocat. Înaintea meciului de la Severin, el a avut o premoniţie că i se va întampla ceva rău! Răzvan a făcut o greşeală uriaşă, nu i-a dat nici o şansă lui Florin Costea, nici măcar în meciul amical cu Israel", a spus patronul oltean la Telesport.

Adrian Mititelu este sigur că Răzvan Lucescu nu va mai fi selecţionerul primei reprezentative când Florin Costea va reveni pe teren. „Părerea mea este că Răzvan are o problemă personală cu Florin Costea. Având în vedere că şansele ca Florin să-l mai prindă selecţioner pe Răzvan sunt destul de mici, pot să spun că lui nu i-a plăcut că jucătorul nostru nu se umileşte, nu este libidinos şi nu ia poziţia de drepţi în faţa lui. Cu băiatul asta, Răzvan a făcut o foarte mare greşeală!", a mai spus Mititelu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite