Circulaţia în Bănie, îngreunată din cauza nămeţilor. Salubritatea face apel la populaţie să foloseasca mijloacele de transport în comun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii care au vrut să plece de dimineaţă de acasă au fost nevoiţi să pună mâna pe lopeţi pentru a reuşi să iasă din parcările din curţile interioare ale blocurilor. Reprezentanţii Salubrităţii solicită cetăţenilor să folosească autobuzele şi tramvaiele pentru a nu îngreuna acţiunea utilajelor de deszăpezire.

Salubritatea a intervenit până acum cu 62 de utilaje de deszăpezire în Craiova, însă acestea nu au putut face faţă căderilor de zăpadă din ultimele 36 de ore. Reprezentanţii Salubrităţii au făcut apel la cetăţenii Craiovei să folosească mijloacele de transport în comun pentru a nu bloca acţiunea utilajelor de deszăpezire. Se circulă greu pe principalele artere din oraş, iar pe aleile dintre blocuri circulaţia este aproape blocată.
Craiovenii care urmat îndemnul Salubrităţii şi au vrut să ia autobuzul au aşteptat zeci de minute în staţii pentru un autobuz şi spun că, de multe ori, acestea veneau pline. „A venit acum 10 minute un autobuz dar nu m-am putut urca. Era atât de plin încât am preferat să îl aştept pe următorul. Problema este că sunt întârzieri foarte mari şi deja am întârziat la serviciu”,a  spus Anca Dumitrescu, care aştepta de dimineaţă în staţia 24 din Rovine.
Reprezentanţii Regiei Autonome de Transport nu au putut fi contactaţi pentru a li se solicita un punct de vedere referitor la întârzierile de zeci de minute ale autobuzelor.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite