Craiova: Wotte a făcut analiza primelor două etape. Vezi ce greşeli îşi asumă antrenorul Ştiinţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Universităţii Craiova a vorbit despre evoluţia echipei sale în primele două etape din retur şi a descoperit care au fost greşelile jucătorilor şi care ale sale.

Dacă eşecul cu Dinamo a fost pus pe seama arbitrajului, înfrângerea de la Severin cu Gaz Metan Mediaş (1-2) este doar din vina echipei.

Nu căutăm scuze. Trecând peste eşecul cu Dinamo, înfrângerea cu Gaz Metan este doar din vina noastră. Nu am marcat din penalti, nu ne-am apărat cum trebuie la fazele fize şi nu am fost inspiraţi la ocaziile pe care le-am avut. Nu pot fi eu responsabil pentru penaltiul ratat de Florin Costea, însă sunt principalul vinovat pentru rezultatul final. Este responsabilitatea mea să-i fac pe jucători să fie mai atenţi. Este însă greu când le spui ce au de făcut şi vezi că nu fac“, a afirmat Mark Wotte, care a mai menţionat că Florin Costea nu va mai executa penaltiurile, „pentru că nu este încrezător“    

Olandezul a precizat că jucătorii au urmărit pe DVD meciul cu Gaz Metan Mediaş şi au văzut fiecare unde au greşit. „Au văzut cine nu a marcat cum trebuie oamenii la goluri. Ca să te aperi la un corner, trebuie să ataci mingea, să o respingi. Poţi să ai şi unsprezece de Găman în apărare, dacă mingea cade tot în careu este uşor pentru adversar să înscrie. Dacă disciplina în joc va fi mai bună, vom câştiga multe meciuri“, a mai spus Wotte, care nu este decis să renunţe.

„Mai sunt 15 meciuri şi dacă învingem luni Pandurii, iar apoi Braşovul şi Bistriţa vom urca în clasament. Acum suntem pe locul 15, putem ajunge pe 14, iar peste trei săptămâni pe 10“, a încheiat Mark Wotte, care consideră Pandurii o echipă luptătoare, cu o mentalitate bună, care se apără bine şi pune accentul pe fazele fixe.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite