Mii de cupluri sunt așteptate de mâine la Wedding Fever. Târgul de nunți reunește peste 40 de furnizori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a treia ediţie a târgului de nunţi va reuni anul acesta peste 40 de furnizori de servicii şi produse necesare organizării de evenimente. Expoziţia „Wedding Fever“ are loc începând de mâine în foaierul Teatrului Naţional din Bănie și se va termina duminică.

Aveţi nunta în acest an şi nu aţi găsit încă rochia de mireasă, fotograful sau furnizorul de decoraţiuni pentru restaurant? Acum e momentul să porniţi la vânătoare. De mâine până duminică, zeci de furnizori din industria nupţială vor avea standuri deschise în foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu“ din Craiova, în cadrul târgului de nunţi „Wedding Fever“, aflat la cea de-a treia ediţie.
Târgul va fi deschis de mâine până duminică şi va reuni peste 40 de furnizori din domenii complementare cum ar fi creatori sau distribuitori de rochii de mireasă, florării, firme de bijuterii potrivite pentru ziua nunţii, firme care închiriază corturi de nuntă, producători sau distribuitori de invitaţii, firme de catering, cofetării, restaurante profilate pe nunţi, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet şi lumini, formaţii de muzică, saloane de înfrumuseţare, cluburi de dans, agenţii de turism, firme care închiriază limuzine sau trăsuri, bănci care acordă credite pentru organizarea evenimentelor private, cât şi agenţii full-service de organizare de evenimente.
Evenimentul va include prezentări de modă, valsul mirilor, show-uri demonstrative de beauty, o tombola pentru vizitatori și un micro-recital de muzică clasică. Organizatorii se așteaptă ca, pe parcusul celor trei zile ale evenimentului, peste 8.000 de oameni să treacă pragul târgului.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite