Vitezoman cu Audi a „dat“ în radar cu 103 km/ oră, în localitate! VEZI VIDEO!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un craiovean care circula ieri după-amiază pe Calea Severinului din Craiova a fost surprins de radarele poliţiei cu o viteză cu 53 de km/oră mai mare decât cea legală.

Ion Bădică, de 50 de ani, din Bănie conducea un autoturism marca Audi pe o arteră din oraş. În momentul în care a fost prins de radar, şoferul rula cu o viteză de 103 km/h, în localitate. La vederea aparatului de măsurare a vitezei, şoferul a încetinit, însă mult prea târziu, pentru că fusese deja filmat de către oamenii legii.Bărbatul a declarat că nu şi-a dat seama cu ce viteză mergea.

„Craioveanul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, totodată fiindu-i reţinut permisul în vederea suspendării“, a declarat Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.

Weekend-ul trecut a fost unul prolific pentru poliţiştii rutieri, care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 28.454 lei. Oamenii legii au verificat 282 de autovehicule şi au legitimat 324 de persoane. Dintre cele 217 contravenţii aplicate, 107 au fost pentru nerespectarea regimului de viteză, 38 pentru neportul centurii de siguranţă şi 38 pentru folosirea necorespunzătoare a telefonului mobil în timpul mersului.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite