Universităţile din Bănie primesc „clienţi” din Africa de Sud. Un grup de studenţi va vizita în septembrie centrul universitar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambasadorul Africii de Sud va veni în septembrie din nou la Craiova, de data aceasta însoţit de un grup de studenţi care vor să afle dacă centrul universitar din Bănie oferă condiţii de studiu şi trai la standarde înalte.

Potrivit prefectului de Dolj, Nicolae Giugea, ambasadorul Africii de Sud, care a mai vizitat Bănie în luna iunie, a luat din nou legătura cu autorităţile doljene, solicitând întâlniri cu rectorii celor două universităţi din Bănie în luna septembrie. „Ambasadorul Africii de Sud este interesat să stea de vorbă cu cei doi rectori din Craiova şi să viziteze spaţiile de învăţământ, pe cele de cazare şi tot ceea ce ţine de cele două instituţii, pentru că studenţii din Africa de Sud vor să studieze la Facultăţile de Automatică, Matematică şi Informatică şi la Medicină. Astfel că, în luna septembrie a acestui an, domnia sa doreşte să vină împreună cu un grup de studenţi pentru a lua contact cu mediul educaţional”,a spus Giugea.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite