Craiova: Wotte s-a confesat olandezilor: „N-am trăit niciodată o experienţă aşa ciudată ca în România“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mark Wotte este indignat pe arbitrajul de la meciul cu Dinamo
Mark Wotte este indignat pe arbitrajul de la meciul cu Dinamo

Antrenorul Universităţii Craiova, Mark Wotte, le-a povestit olandezilor impresiile sale după primele două etape de campionat în Liga I.

Tehnicianul batav a rămas marcat de maniera de arbitraj din jocul cu Dinamo, de penaltiul neacordat de Augustus Constantin, dezvăluindu-le conaţionalilor săi că a fost avertizat de faptul că nu va putea câştiga în Ştefan cel Mare. Wotte a catalogat experienţa sa în România drept ciudată.

Mi se spusese în prealabil că niciodată nu am putea câştiga meciul cu Dinamo. Abia apoi am înţeles sensul acelor cuvinte. Centralul (n.r. - Augustus Constantin) este fiul fostului şef al arbitrilor, care acum un an a trebuit să plece din cauza unei acuzaţii de fraudă. Familia arbitrului pare să aibă legături strânse cu oamenii-cheie de la Dinamo", a spus olandezul pentru ElfVoetbal.nl, citat de prosport.

„Arbitrul a jucat un rol dubios. Atacantul nostru, Florin Costea, a fost faultat din spate de un fundaş al lui Dinamo. Arbitrul era aproape, dar a făcut semn ca jocul să continue. El ne-a privat de penalty şi nu l-a eliminat pe apărător. Au fost apoi trei zile de comentarii şi dispute despre acea fază“, a mai spus Mark Wotte.

Etapa a doua a fost din nou o experienţă ciudată. N-am jucat cu adevărat acasă. Fiindcă preşedintele nostru s-a certat cu primarul, a trebuit să ne mute la Severin, la 120 km distanţă. Golgheterul nostru, Florin Costea, a ratat un penalty, altfel am fi câştigat cel puţin un punct. A fost o introducere ciudată în fotbalul românesc, n-am trăit niciodată aşa ceva în Olanda sau în Anglia. Dar îmi place aici. Craiova este un club cu facilităţi excelente şi o academie celebră de tineret. Asta face mai interesantă munca mea. Sunt bine aici, deocamdată“, a conchis Wotte în presa olandeză.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite