Craiova: Prepeliţă a marcat pentru Costea, Iliev - pentru echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Prepeliţă a marcat golul victoriei în ultimele minute de joc
Andrei Prepeliţă a marcat golul victoriei în ultimele minute de joc

Jucătorii Ştiinţei, Andrei Prepeliţă şi Valentin Iliev, au vorbit despre meciul cu Poli Iaşi, câştigat cu scorul de 2-1, dar şi despre accidentarea suferită de Florin Costea.

Andrei Prepeliţă i-a dedicat victoria lui Florin Costea şi speră ca golgheterul Universităţii să revină cât mai repede pe gazon.

Am crezut până în ultimul moment. Era un meci pe care trebuia să-l câştigăm neapărat. Am jucat a doua repriză şi pentru Florin. Sincer nu am ştiut ce are, dar acum vreau să-i dedicăm victoria, pentru că este un moment greu pentru el, o accidentare la genunchi. Va fi greu fără el, este golgeterul echipei, un jucător foarte bun. Am înscris un gol important, iar o victorie era vitală“, a a precizat mijlocaşul oltean.

În schimb, fundaşul Valentin Iliev a vorbit despre primul gol înscris în tricoul alb-albastru. „Sunt fericit că am marcat primul meu gol la Craiova, dar mai bucuros sunt pentru faptul că echipa a câştigat. Am arătat că suntem o echipă bună, dar şi că stăm bine psihic, pentru că nu este uşor să marchezi după ce ai primit gol cu câteva minute înainte de finalul meciului“, a afirmat jucătorul bulgar.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite