CFR face curse de ştafetă. Cinci craioveni, preluaţi de un alt tren după ce locomotiva Personalului în care călătoreau s-a defectat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călătorii au fost preluaţi de un alt tren care mergea spre Craiova. Foto: arhivă
Călătorii au fost preluaţi de un alt tren care mergea spre Craiova. Foto: arhivă

Cinci craioveni care călătoreau cu Personalul de la Roşiori spre Craiova în această după amiază au aşteptat mai bine de două ore, în apropierea staţiei Măldăeni, venirea unei alte garnituri.

Oamenii au spus că, în jurul orei 16.35, trenul în care călătoreau s-a oprit brusc, în apropierea staţiei Măldăieni din judeţul Teleorman. "Ni s-a spus că s-a defectat locomotiva şi că, pentru cinci oameni, călătoria se anulează, că nu se merită. Stăm de două ore aici şi acum ne-au spus că trebuie să aşteptăm următorul tren, care să vină să ne ia şi să ne ducă la Craiova. Am intrat în panică atunci când ne-au spus că se anulează cursa. Noi am plătit bilet!",a spus Mari Beldea, călătoare.
Marin Şuşanu, director CFR Călători Craiova a precizat că "astfel de cazuri sunt frecvente". "Sunt cauze care apar frecvent, nu e nimic extraordinar pentru noi. Auziţi de ele mai rar pentru că reuşim să găsim soluţii astfel încât un mijloc de ajutor să vină imediat. Călătorii vor fi preluaţi de umrătorul tren spre Craiova, asta în cazul în care mijlocul de ajutor, respectiv locomotiva, nu va ajunge acolo mai repede",a spus Marin Şuşanu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite