Rezultatele concursului de titularizare 2011 în judeţul Dolj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La concursul de titularizare din judeţul Dolj s-au înscris, anul acesta, 1.475 de candidaţi pentru 203 locuri.

Cea mai mare căutare au avut-o posturile de educatoare, unde s-au înscris 131 de candidaţi pentru doar şase locuri titularizabile. 99 dintre aceştia s-au prezentat la examen şi 27s-au retras din concurs.

Pentru Religie adventistă, Trasporturi rutiere şi Educaţie muzicală - Artă vocală, chiar dacă existau profesori înscrişi la concurs, nu s-au prezentat.

Din cei 1.475 de candidaţi, 298 au absentat, 163 s-au retras şi un cadru didactic a fost eliminat din concurs.

Contestaţiile depuse astăzi şi mâine vor fi rezolvate până în 20 iulie, iar afişarea rezultatelor finale ale concursului de titularizare de anul acesta se va face pe 21 iulie. Profesorii care au obţinut peste nota 7 vor fi repartizaţi pe posturile vacante titularizabile în şedinţă public, la 22 şi 25 iulie, urmând ca în 26 iulie lista posturilor titularizabile rămase vacante după prima repartizare să fie afişată pe site-ul Ministerului Educaţiei, la inspectoratul şcolar şi la centrele de concurs.

Profesorii vor primi deciziile de repartiţie pe post în data de 5 august. Va urma apoi o nouă etapă de repartizare a candidaţilor care au obţinut cel puţin nota 7 pe posturile titularizabile rămase vacante, în care candidaţii vor depune cereri de înscriere a opţiunilor pentru alte centre de concurs.

În data de 30 iulie, pe portalul Ministerului Educaţiei vor fi publicate posturile netitularizabile rămase vacante.

Vezi aici ce notă ai luat la examenul de titularizare de anul acesta!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite