Cadou pentru craioveni: căldură şi apă caldă de Zilele oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiovenii se spală la lighean
Craiovenii se spală la lighean

Regia de Termoficare a început de astăzi dimineaţă maneverele pentru furnizarea agentului termic către toate asociaţiile de proprietari din Bănie, astfel încât până diseară majoritatea craiovenilor vor căldură şi apă caldă.

Deşi săptămâna trecută anunţau că toţi craiovenii vor rămâne fără căldură şi apă caldă dacă datoriile istorice către Complexul Energetic Craiova nu vor fi plătite, autorităţile locale au revenit la sentimente mai bune. În pragul Zilelor Craiovei, primarul Antonie Solomon a anunţat astăzi că toate cele 105 puncte termice din Bănie vor primi agent termic. „ Sunt Zilele Craiovei şi nu vreau să creadă lumea că suntem lipsiţi de suflet. Am dat drumul peste tot, dar căldura va fi oprită la acele asociaţii care nu îşi achită datoriile. Poate că era mai bine dacă subvenţiile se dădeau doar acelora fără datorii pentru că sunt mulţi care nu vor să plătească”, a declarat Solomon, pentru „Adevărul”.


Află cât a reuşit să recupereze Regia de Termoficare de la craioveni de la începerea campaniei din uşă în uşă pentru „sensibilizarea”  rău-platnicilor mâine, din

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite