Târgul de nunți de la teatru se încheie azi. Vezi care au fost tendințele în materie de decorațiuni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgul de nunți se încheie astăzi
Târgul de nunți se încheie astăzi

Wedding Fever, târgul de nunți aflat anul acesta la a treia ediție își închide astăzi porțile, după trei zile în care tinerii care vor să își pună pirsotriile au putut vedea ultimele noutăți în materie de modă nupțială dar și de decorațiuni.

Peste 40 de furnizori din domenii complementare cum ar fi creatori sau distribuitori de rochii de mireasă, florării, firme de bijuterii potrivite pentru ziua nunţii, firme care închiriază corturi de nuntă, producători sau distribuitori de invitaţii, firme de catering, cofetării, restaurante profilate pe nunţi, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet şi lumini, formaţii de muzică, saloane de înfrumuseţare, cluburi de dans, agenţii de turism, firme care închiriază limuzine sau trăsuri, bănci care acordă credite pentru organizarea evenimentelor private, cât şi agenţii full-service de organizare de evenimente.
Dacă în alți ani, firmele de decorațiuni propuneau culori sobre pentru nuntă, anul acesta au mers pe culori îndrăznețe, precum coraiul. Reprezentanții firmelor de profil au precizat că în continuare sunt la mare căutare penele.
În ce privește oferta de rochii de mireasă, prețurile dar și modelele au fost pentru toate gusturile și buzunarele. Prețul unei rochii de mireasă pornește de la 2.000 de lei și poate ajunge chiar și la 8.000 de lei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite