12 suporteri olteni care vroiau să ajungă la protestele din Capitală au fost dați jos din tren la Roșiori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup de suporteri din cadrul galeriei Universității Craiova în frunte cu Gabriel Țârcă, zis Gabi Blondu’, a fost dat jos din trenul care se îndrepta spre București, în gara Roșiorii de Vede. Poliția Transporturi Feroviare din Roșiori și șeful galeriei oltene au versiuni diferite asupra incidentului.

Aproximativ 12 de suporteri dintr-un grup mai amplu care plecase din Craiova pentru a participa la protestele din Capitală au fost dați jos de jandarmi în gara Roșiorii de Vede. Liderul galeriei craiovene, Gabriel Țârcă, zis și Gabi Blondu’, a declarat că polițiștii le-au spus că trebuie să facă verificări. “Au avut grijă să facă verificări până când a plecat și ultimul tren către București. Nu ne-au găsit cu nimic, dovadă că nu am primit nici amendă”, a spus Gabi Blondu’, care a precizat că numărul celor întorși din drum se ridică la 40. Liderul galeriei Universității a precizat că vroia să ajungă la București pentru a-și striga ofurile. “Nu înseamnă că dacă ești suporter ești și huligan. După părerea noastră, suporterii din București au fost instigați, printre ei au fost oameni infiltrați care au instigat la violență”, a mai spus acesta.  Suporterii spun însă că o parte dintre cei plecați cu trenul din Craiova au reușit să ajungă la București și protestează în aceste momente în centrul Capitalei.


Pe de altă parte, reprezentanții Poliției Transporturi Feroviare Roșiorii de Vede spun că, în urma unui control, s-a constatat că 12 persoane, suporteri ai Universității Craiova, nu aveau bilet de călătorie și acesta este motivul pentru care au fost date jos. “În acest moment grupul este în drum spre Craiova. Au fost întocmite procese-verbale și persoanele găsite fără bilet urmează să fie amendate de către ceferiști”, a spus agent principal Răzvan Cârnaru de la Poliția Transporturi Feroviare Roșiorii de Vede.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite