Compania SECoL mai ia o lucrare în Dolj. Lucrările la centura de sud a Craiovei vor dura un an şi jumătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asocierea SECoL– Societa Edile Costruzioni e Lavori S.p.A. şi SECOL România va executa lucrările de construcţie a variantei de ocolire Craiova Sud.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) va aloca 35,9 milioane lei fără TVA pentru construcţia variantei de ocolire Craiova Sud, iar lucrările vor fi finalizate în 18 luni, urmând ca perioada de garanţie să fie de 24 de luni. Obiectivul este finanţat de Comisia Europeană în proporţie de 69,25% prin Fondul European de Dezvoltare Regională, se arată într-un comunicat al CNADNR.

Tronsonul de şase kilometri reprezintă doar prima parte din centura de sud a Craiovei, care va face legătura, în final, cu drumul naţional către Calafat. Acest prim tronson face legătura doar între drumul naţional către Alexandria şi drumul naţional către Piteşti.

Italienii de la SECoL au mai câştigat în Dolj şi reabilitarea a 37 de kilometri din drumul naţional 6, lucrare în valoare totală de 136 milioane de lei. Presa a scris că societatea la care a lucrat în trecut ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, ar fi primit în avans cinci milioane de euro pentru lucrările de pe DN6.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite