Polivalenta din Bănie, gata abia după alegeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala Polivalentă din Craiova va fi inaugurată abia după alegerile locale din iunie, a anunțat ieri primarul Antonie Solomon, care a făcut ieri un tur al șantierelor Craiovei împreună cu ziariștii. Deși sala a primit în sfârșit încălzire, probleme au apărut acum la instalația de sonorizare.

Proiectul de sonorizare a Sălii Polivalente pare să le dea bătăi de cap constructorilor însărcinați cu ultimele finisaje ale proiectului. “Proiectul tehnic pe care l-am preluat noi era făcut în 1996 şi revizuit în 2006, iar în 2010-2011 federaţiile de handbal şi baschet au schimbat toate normativele pentru transmisia evenimentelor naţionale şi internaţionale. Sunt nişte normative fără de care nu se pot face asemenea transmisii, aşa că trebuie mers pe un nou proiect, pentru care avem nevoie de aprobare“, a spus Cristian Ignat, directorul UTI, firmă care face instalaţia audiovideo din Sala Polivalentă.
Sala mai are nevoie de scaune, care vor fi instalate în cel mult o lună, însă edilul-șef a declarat că lucrarea va fi inaugurată după alegerile locale pentru a nu fi acuzat că taie panglici electorale. “Vreau s-o inaugurăm după alegeri, să nu zică lumea că o inaugurăm înainte, ca să mă voteze craiovenii“, a spus ieri primarul Solomon.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite