Mai puţine maşini ridicate noaptea în Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de mii de lei au fost încasaţi de Regia de Transport în Comun Craiova din staţionarea ilegală a autoturismelor. Numărul şoferilor care parchează noaptea neregulamentar a scăzut în ultimele luni.

Sancţiunile aplicate de Poliţia Locală Craiova de la începutului anului până în prezent par să îi determine pe şoferii craioveni să nu îşi mai lase maşinile parcate neregulamentar pe timpul nopţii. Directorul Poliţiei Locale, Octavian Mateescu, susţine că în ultimul weekend au fost aplicate puţine sancţiuni. „De obicei, aplicam câte 50, 60 de sancţiuni în fiecare weekend. Vinerea şi sâmbăta trecută am dat doar 15 sancţiuni şi o singură maşină a fost ridicată. Ne surpinde şi pe noi acest lucru, ştiind că amenzile nu îi speriau pe şoferi. Se pare că au dat roade acţiunile, conducătorii auto s-au mai potolit, şi deja nu mai sunt mulţi care să blocheze străzile în faţa cluburilor şi barurilor. Faţă de cum era acum câteva luni, este totuşi o schimbare“, a declarat Octavian Mateescu.

Agenţii Poliţiei Locale lucrează alături de angajaţii RAT Control 24 de ore pe zi. Şoferii care îşi lasă maşinile parcate neregulementar riscă să rămână pentru scurt timp fără automobile, taxa pentru recuperarea lui fiind de 300 de lei. Angajaţii RAT Control acţionează în timpul zilei pe cele mai circulate artere din centrul oraşului, acolo unde sunt restricţii privind parcarea automobilelor, de la începutul anului fiind încasaţi de către Regia de Transport în Comun Craiova zeci de mii de lei din staţionarea ilegală a autoturismelor.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite