Craiovenii care locuiesc în centrul oraşului rămân din nou fără apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania de Apă Oltenia  a anunţat că locatarii blocurilor din imediata apropiere a şantierului pasajului suprateran din Bănie vor rămâne mâine, între orele 10 şi 16, fără apă la robinete.

Restricţia a fost cerută de Societatea de Construcţii în Transporturi Bucureşti, cea care execută lucrările pasaj, motivându-se „branşarea definitivă a conductelor de apă pe tronsonul de subtraversare a intersecţiei de la „Kilometrul 0” la reţeaua publică de alimentare cu apă potabilă a Municipiului Craiova”, se arată într-un comunicat al Companiei de Apă. Vor fi afectaţi utilizatorii serviciului public de alimentare cu apă de la parterul blocului „K” din strada Brestei, Asociaţii de locatari şi agenţi economici.


„Definitiv” a mai fost odată

De precizat este însă faptul că şi pentru restricţia anunţată la sfârşitul lunii iulie de CAO, argumentul suprem a fost tot „branşarea definitivă a conductelor de apă pe tronsonul de subtraversare a intersecţiei de la „Kilometrul 0” la reţeaua publică de alimentare cu apă potabilă a Municipiului Craiova”, semn că lucrările efectuate nu au, totuşi, un caracter atât de „definitiv”.
De altfel, locuitorii din centrul Băniei au învăţat probabil până acum să se spele cu apă plată, având în vedere că, tot la sfârşitul lunii iulie, o avarie produsă pe şantierul pasajului i-a ţinut pe aceştia pe uscat timp de aproape trei zile.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite