Atenţie! Locuitorii din mai multe cartiere ale Băniei nu vor avea joi apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania de Apă a anunţat că joi, între orele 9.00 şi 16.00, din cauza lucrărilor care vor fi executate la conducta de apă care deserveşte Centrul Multifuncţional din cartierul Romaneşti, mai multe cartiere nu vor primi apă.

Potrivit reprezentanţilor Companiei de Apă, joi vor avea loc lucrări de cuplare la conducta de apă potabilă de pe strada Nicolae Romanescu a Centrului Multifuncţional Craiova – Pavilion Central. Lucrările vor fi efectuate la solicitarea  S.C. RECON S.A., şi se vor desfăşura  cu întreruperea alimentării cu apă potabilă, între orele 09:00 – 16:00, în Cartierul Romaneşti, cartierul Popoveni şi cartierul 1 Mai zona cuprinsă între strada Gerota până la ieşirea din oraş spre localitatea Branişte.

Compania de Apă atenţionează utilizatorii de apă potabilă din zonele menţionate că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite