GALERIE FOTO Reabilitarea de pe DN 6 trece prin stomac. Vezi cum stau la umbră muncitorii care execută lucrările!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii care parcurg zilnic drumul Craiova-Caracal spun că angajaţii care lucrează la reabilitare trag mâţa de coadă. Reporterii „Adevărul“ i-au surprins ieri pe muncitorii de pe DN6 în timpul pauzei de masă.

Pauzele lungi şi dese, cheia marilor succese. După acest dicton par să-şi desfăşoare activitatea lucrătorii firmei Secol, câştigătoarea licitaţiei de reabilitare a tronsonului de 37 de kilometri dintre Craiova şi limita cu judeţul Olt. Şoferii care trec zilnic sau de câteva ori pe săptămână pe porţiunea din drumul către Alexandria ne-au semnalat că lucrările sunt în acelaşi stadiu de câteva săptămâni şi că nu o dată i-au surprins pe muncitori moţăind în tufişurile de pe marginea drumului, cu echipamentele abandonate pe şantier.

„Au săpat la podeţele astea şi le-au lăsat aşa de câteva săptămâni. De fiecare dată când trec pe aici, sunt în acelaşi stadiu: ori ăia cinci-şase muncitori amărâţi sunt la somn în tufişuri, ori e unul la muncă şi ceilalţi stau şi se uită la el. Asta se întâmplă zilnic, de pe la 11 până pe la două după amiaza“, ne-a declarat Constantin Borza, localnic din comuna Leu.

„Adevărul“ taie pofta de mâncare muncitorilor

De altfel, reporterii „Adevărul“ i-au găsit ieri în jurul mesei pe cei câţiva muncitori care lucrează la reabilitarea podurilor şi podeţelor de pe şosea. „E ora noastră de masă“, ne-au spus cei cinci muncitori, singurii pe care i-am găsit pe o distanţă de 12 kilometri, până după comuna Cârcea.

Click pe poze pentru a vedea o GALERIE FOTO!

image

Desigur, o coincidenţă nefericită, pe care reprezentanţii firmei de construcţii însărcinate cu casetarea podeţelor au ţinut să o lămurească imediat. Câţiva reprezentanţi ai firmei prestatoare s-au înfiinţat la sediul redacţiei, chiar înainte ca reporterii care îi fotografiaseră şi îi filmaseră pe cei cinci muncitori stând la umbră să se întoarcă de pe teren. „Muncitorii se aflau la ora respectivă în pauza de masă, care durează până la ora 13“, ne-a explicat şeful oamenilor. Sesiunea foto la umbră pare să le fi priit muncitorilor, care, ulterior, au reluat munca cu zel.

Click pe poze pentru a vedea GALERIE FOTO cu lucrătorii la muncă!



Află ce spun reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri despre lucrările de pe DN 6 mâine, din

image
image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite