FOTOGALERIE A treia zi de proteste la Craiova. Peste 200 de oameni scandează împotriva guvernului şi preşedintelui în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de craioveni, majoritatea pensionari, au decis să îndure frigul şi să îşi strige ofurile în Piaţa Prefecturii. Oamenii au cerut demisia guvernanţilor şi a preşedintelui Băsescu, spunând că nu mai au cu ce să trăiască din cauza măsurilor dure luate în ultimii ani.

Protestatarii au venit în Piaţa Prefecturii cu pancarde pe care scria „Demisia!” sau „Jos Guvernul” şi au strigat minute în şir spre Palatul Administrativ din Craiova „Un pitic şi unu’ chior au distrus acest popor” şi „Ieşi afară, javră ordinară!”.  Oamenii au declarat că sunt nemulţumiţi de modul în care e guvernată ţara şi spun că, în ultimii ani, corupţia este în floare. „Tot ce au făcut este să fure! Vrem justiţie, vrem respect, vrem să nu îşi mai bată joc de români”, a spus unul dintre pensionarii din mulţime, care a precizat că motivul pentru care a venit în centrul oraşului este acela că i-a fost redusă pensia. De precizat este faptul că protestul din această seară nu a mai fost anunţat pe reţelele de socializare, pensionarii venind pur şi simplu în Piaţă în jurul orei 16.00.

Click pe poze pentru a vedea o GALERIE FOTO!


Protestatarii au încercat în zadar să îi convingă pe craiovenii care aveau drum prin Piaţa Prefecturii să li se alăture şi au ţinut să spună că sunt solidari cu românii care au ieşit la manifestaţiile de stradă din alte oraşe ale ţării: România, nu uita/ Craiova-i de partea ta”, au strigat craiovenii din piaţă.


image
Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite