VIDEO Protest în centrul Craiovei. Peste 300 de persoane strigă lozinci anti-Băsescu şi Boc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii au venit în Piaţa Prefecturii deşi mitingul este unul neautorizat, asociaţia „Speranţă pentru animale” renunţând ieri să mai organizeze vreun eveniment. Jandarmeria a estimat numărul persoanelor strânse în centrul Băniei la aproximativ 150.

UPDATE, ora 16.25/ Peste 300 de olteni care îl susţin pe medicul Raed Arafat au protestat  în faţa Prefecturii din Craiova. Oamenii au venit cu pancarde pe care au scris lozinci împotriva guvernului, dar şi cu o coroană pe care era afişat un mesaj adresat direct lui Traian Băsescu şi Emil Boc „Un ultim omagiu adus lui Băsescu şi lui Boc. Un pitic şi un chior au distrus acest popor”. Craiovenii au declarat că au aflat de miting din presă şi au vrut neapărat să fie prezenţi la manifestare „Nu vrem ca nimeni să îşi mai bată joc de noi. SMURD nu se va privatize niciodată. Dacă va fi cazul vom face o a doua revoluţie în România“, a spus Maria David, de 48 de ani. 

image

CLICK aici pentru GALERIE FOTO

„Ne-am săturat de minciuni“

Craiovenii au mai declarat că sunt gata să proesteze zilnic „Ne-am săturat de minciuni.Cerem imediat ca medicul Raed Arafat să fie pus din nou în funcţie, iar Preşedintele României să demisoneze. Traian Băsescu de patru zile vrea să ne convingă că are dreptate, iar când s-a simţit încolţit a dat imediat înapoi. Ne-am săturat de tot. Vrem să avem sănătate pentru toţi nu doar pentru mafioţi“, a psus Ilie Dumitru, de 56 de ani.

VIDEO

„Vrem anticipate“

Oltenii vor cu orice preţ să se organizeze din nou alegeri „Vrem anticipate. Doar aşa vom avea linişte. Nu este normal ce se întâmplă la noi în ţară. Dacă Traian Băsescu vrea privatizarea SMURD să o facă pe banii lui. Cine ştie care este miza aici ? Raed Arafat este singurul care a făcut ceva pentru noi românii. Ba mai mult, oamenii aceia care lucrează la  SMURD sunt pentru noi nişte eroi. Au salvat multe vieţi de la moarte, iar acuma asta este răsplata lor ? Nu vom lăsa pe nimeni să facă aşa ceva. Trăim într-o ţară liberă şi vream ca toate drepturile nostre să fie respectate“, a spus Petronela Ivănescu.

Craiovenii care s-au adunat în centrul Craiovei poartă o coroană pe care stă scris: „Un ultim omagiu adus lui Băsescu şi lui Boc. Un pitic şi un chior au distrus acest popor”.

Manifestarea de stradă vine după o zi în care Piaţa Prefecturii a fost scena unui alt protest, la care au participat însă mai mulţi oameni.

Stai pe craiova.adevarul.ro pentru a afla ultimele noutăţi despre protestul din centrul Craiovei!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite