Biserica ia seama la Guvern. O biserică din Bănie implementează proiectul "Prima spovedanie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Biserica “Sfântul Nicolae-Brânduşa” din Craiova începe în această săptămână proiectul “Prima spovedanie”, în care preoții își doresc să atragă locuitorii orașului care nu s/au spovedit niciodată.

Proiectul “Prima spovedanie” se va derula în perioada 16 martie – 14 aprilie la Biserica “Sfântul Nicolae-Brânduşa” din Craiova şi este la a doua ediţie, o prima ediţie desfăşurându-se în aceeaşi perioadă a anului trecut. Preotul paroh susține că inițiativa are ca scop atât atragerea craiovenilor care nu s-au spovedit niciodată cât și pe aceia care nu s-au spovedit de foarte multă vreme. Proiectul începe vineri, 14 martie, la ora 17.00, se va încheia în ajunul Sfintei Învieri, sâmbătă, 14 aprilie, şi se va derula la Biserica „Sfântul Nicolae-Brânduşa”, str. Brânduşa, nr. 12 (în spatele Muzeului Olteniei).
„După Sfântul Maslu va avea loc o cateheză despre importanţa spovedaniei pentru  fiecare credincios. Apoi fiecare din cei care doresc să se spovedească  poate alege pentru prima sa spovedanie unul din preoţii prezenţi. Spovedaniile vor putea fi oficiate în fiecare zi din Postul Mare, conform unei programări şi planificări prealabile”, a declarat părintele Sorescu. Cei care nu pot ajunge în această zi pot primi spovedania într-una din următoarele zile: dimineaţa, între 9,30 – 12,00 - luni, miercuri, vineri; după- amiaza, între 16,00 – 19,00 – luni, miercuri, vineri şi sâmbătă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite