Cinci posturi au fost scoase la concurs de Primăria Craiova. Vezi aici condiţiile de angajare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia locală vrea să angajeze cinci persoane pe tot atâtea posturi temporar vacante în organigramă. Candidaţilor li se cere vechime şi diplome de licenţă în domeniu.

Un prim post scos la concurs de municipalitate prin Serviciul de Resurse Umane este cel de referent, pentru care este nevoie doar de studii medii. Candidaţii trebuie să aibă însă, musai, o vechime de nouă ani în specialitate. Proba scrisă a concursului va fi susţinută pe 21 noiembrie, în timp ce interviul va avea loc în 23 noiembrie.
Pe 22 noiembrie va avea loc proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiei temporar vacante de inspector, clasa I, grad profesional-asistent. Pentru ocuparea postului, se cer studii superioare de lungă durată în domeniul ştiinţelor juridice, vechime de un an în specialitate, dar şi diplomă de master sau studii postuniversitare în domeniul administraţiei publice, managementului sau în specialitatea studiilor. Interviul este programat să aibă loc în 24 noiembrie.
Primăria caută şi un consilier juridic cu studii superioare în domeniu, vechime de un an şi diplomă de master sau cu studii postuniversitare. Proba scrisă va avea loc pe 23 noiembrie, iar interviul pe 25.
În plus, primăria caută şi un inginer pe care să îş angajeze temporar în funcţia de inspector. Candidaţii trebuie să aibă studii superioare în domeniul ştiinţelor inginereşti, un an vechime, masterat sau studii postuniversitare în administraţie publică, management sau în domeniul specializării. Proba scrisă va avea loc în 28 noiembrie, iar interviul în 30 noiembrie.
Municipalitatea caută şi un şef de serviciu, pentru acest post candidaţii având nevoie de studii superioare în domeniul ştiinţelor juridice şi o vechime de doi ani.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite