Pieţele Băniei dispar una câte una. Vezi cărei pieţe i-a venit rândul săptămâna aceasta!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe terenuri pe care sunt amplasate pieţe agroalimentare din oraş au fost cerute în instanţă de foştii proprietari. Ultimul comerciant din piaţa din Rovine şi-a luat produsele şi a plecat în urmă cu câteva zile.

Locuitorii cartierului Rovine au rămas în urmă cu câteva zile fără piaţă. Ultimul comerciant care mai vindea legume şi fructe în micul târg de cartier a plecat în urmă cu câteva zile, autorităţile anunţând că structura de metal este în prezent în proces de casare. Reprezentanţii societăţii din subordinea primăriei care administrează târgurile şi pieţele din Bănie au precizat faptul că nici nu se pune problema modernizării spaţiului, atâta vreme cât terenul pe care se află amplasată structura este revendicat. 

„S-a propus încă din 2009 casarea întregii structuri, înainte să aflăm că terenul este revendicat în instanţă. Structura de metal a fost trecută din domeniul public în cel privat, în ideea că piaţa va fi modernizată“, a spus Bogdan Apostol, directorul SC Pieţe şi Târguri SRL. Acesta a precizat că primăria nu va mai putea investi niciun leu în amenajarea spaţiului, cu atât mai mult cu cât craioveanul care a revendicat terenul a câştigat procesul în primă instanţă, la Judecătoria Craiova.

Stai pe craiova.adevarul.ro să vezi ce spun locuitorii din Rovine despre desfiinţarea pieţei!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite