Săndoi despre Pandurii - Craiova: „Cine va avea mai mult curaj va câştiga“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Săndoi este selecţionerul naţionalei "under 20"
Emil Săndoi este selecţionerul naţionalei "under 20"

Fost antrenor la Pandurii Târgu-Jiu şi Universităţii Craiova, Emil Săndoi crede că duelul de luni dintre cele două formaţii va fi unul echilibrat.

Actualul selecţioner al naţionalei de tineret consideră meciul un derbi. „Va fi şi un derbi, pentru că sunt două echipe care reprezintă Oltenia în primul eşalon, dincolo de miza confruntării propriu-zise. Fără îndoială că va fi un meci foarte important pentru ambele echipe, atât pentru moral, cât şi pentru cele trei puncte puse în joc“, a precizat Săndoi.

Acesta crede că duelul Pandurii - Ştiinţa va fi echilibrat şi nu poate preciza care ar putea fi echipa câştigătoare. „Este un meci deschis oricărui rezultat. Ambele echipe dispun de un lot echilibrat valoric şi, evident, numeric. Chiar dacă poziţia lor din clasament este una slabă acum, atât Pandurii, cât şi Universitatea pot pune probleme serioase oricărei echipe din România“, a constatat Emil Săndoi, apreciind faptul că fiecare dintre cele două echipe are individualităţi care ar putea face diferenţa: „Dacă la Craiova este Costea, la Pandurii există, în schimb, un Păcurar. Aceşti doi jucători se pot dovedi decisivi în anumite momente cheie ale meciului“.

Cred că diferenţa o va face felul în care cei 22 de jucători se vor dărui pe teren. În mod sigur se va impune echipa care va greşi mai puţin şi care va avea mai mult curaj“, a conchis Emil Săndoi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite