Craiova: Mititelu, sancţionat drastic pentru jignirile aduse FRF!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a primit o nouă lovitură din partea FRF. Comisia de Disciplină l-a penalizat astăzi pentru declaraţiile jignitoare la adresa preşedintelui şi conducerii Federaţiei.

Mititelu a primit, la fel ca şi preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, şase luni de suspendare şi 150.000 de lei amendă. Pedeapsa li se trage după declaraţiile făcute pe 20 februarie, după meciul Dinamo - Universitatea 2-1, care vizau arbitrajul lui Augustus Constantin şi prin care trimiteau săgeţi către Mircea Sandu.

Ăsta e arbitrajul inventat de Mircea Sandu. Boala de care suferă el este transmisibilă. Igna şi Sandu au crescut la sânul lor un grup de arbitri fără calităţi. Numai Dumnezeu poate face o curăţenie în fotbalul românesc! Sper să-i ia la El mai repede pe cei care fac prostii!“, a fost declaraţia şoc a lui Marian Iancu.

Ne vom înscrie ca parte vătămată în cadrul procesului cu hahalera de Constantin. Vreau să fie condamnat la maximum acest infractor ordinar! Ăsta nu mai e fotbal, când nu poţi să beneficiezi de un arbitraj corect. Voi angaja cel mai bun avocat, vreau să facă Gheorghe Constantin puşcărie pentru tot ce a furat“, a spus atunci şi Adrian Mititelu, care susţinea că Mircea Sandu nu este străin de cele întâmplate în arbitraj: „S-a primit verde de la Mircea Sandu! Nu este eroare de arbitraj, este execuţie!

Mititelu şi Iancu au mai fost suspendaţi şi amendaţi cu aceeaşi sumă în trecut, tot pentru declaraţii considerate jignitoare de federali.

Aceeaşi comisie a ratificat și sancţiunile disciplinare date de clubul Universitatea Craiova împotriva jucătorilor australieni Joshua Rose şi Josh Mitchell.

Comisia de Disciplină a LPF l-a sancţionat cu o etapă de suspendare şi o amendă de 740 de lei și pe Ştefan Bărboianu, pentru eliminarea din meciul cu Pandurii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite