Craiovenii se alătură campaniei de susţinere a SMURD. Locuitorii oraşului sunt aşteptaţi duminică la un miting în Piaţa Prefecturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manifestările de stradă determinate de plecarea din Ministerul Sănătăţii a medicului Raed Arafat vor ajunge şi în Bănie. La fel ca în celelalte oraşe unde au fost anunţate sau au fost organizate mitinguri de susţinere, şi în Craiova semnalul s-a dat tot pe Facebook.

UPDATE Primăria a autorizat mitingul de susţinere, însă acesta va avea loc pe porţiunea pietonală a străzii Olteţ, între clădirea Prefecturii şi sediul BCR. "Organizatorii mizează pe 500 de participanţi", a spus Florin Lobdă, reprezentantul Primăriei Craiova. Mitingul de susţinere va începe duminică la oar 15.00 şi va continua cu un marş spre Spitalul Judeţean de Urgenţă, susţinătorii SMURD primind aprobare să ajungă până în dreptul policlinicii spitalului. Acţiunea se va încheia la ora 18.00

UPDATE Un ONG din Bănie a depus la primărie o solicitare pentru autorizarea mitingului şi marşului de duminică. Conform solicitării depuse de "Speranţă pentru animale", mitingul ar urma să aibă loc în Piaţa Prefecturii, iar marşul va fi pe ruta Calea Unirii- strada Tabaci-Spitalul de Urgenţă.

Pe reţeaua de socializare a fost lansată o invitaţie de participare la un miting în Piaţa Prefecturii, eveniment ce va avea loc duminică, la ora 15.00.  „Românii strâng rândurile! Propun să ne întâlnim în Piaţa Prefecturii,duminică 15 ianuarie 2012 la ora 15.00, cu pancarde sau nu. Vom înmâna Prefectului o petiţie după care ne vom deplasa către sediul SMURD. ŞI OLTENILOR LE PASĂ !”, este mesajul de mobilizare postat pe pagina evenimentului.


Potrivit reprezentanţilor Primăriei Craiova, până în prezent nu a fost solicitată o autorizaţie în acest sens.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite