VIDEO 350 de membri PNL Dolj pleacă la mitingul din Capitală. Social-democraţii doljeni au anunţat că nu vin la protestele din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 350 de membri pleacă la această oră spre Bucureşti, acolo unde vor participa la protestul organizat astăzi de USL. Peneliştii spun că au avut mari probleme la închirierea autocarelor. PSD Dolj nu participă la protestele din Capitală.

Mai multe autobuze pline cu membri PNL vor ajunge astăzi în Bucureşti, printre aceştia numărându-se toţi membrii Biroului Permanent Judeţean şi a celui municipal, dar şi primari. Reprezentanţii PNL susţin că nu toţi cei care şi-au manifestat dorinţa de a ajunge în Capitală la proteste au putut să o facă din cauza lipsei autocarelor. „Anumite autocare care fuseseră închiriate au fost anulate în ultima clipă. În momentul acesta, dacă vrei să închiriezi un autocar în Craiova nu ai de unde”,a spus Dan Mogoş, vicepreşedintele PNL Dolj.
Preşedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a declarat că niciun membru PSD din Dolj nu va pleca la Bucureşti. „Este o acţiune organizată de PNL şi noi nu ne-am implicat, doar cei de la organizaţia din Bucureşti şi judeţele limitrofe. Urmărim în continuare manifestaţiile de pe plan local. Membrii noştri care au vrut să participe la protestele din Craiova nu au venit însă cu însemne de partid şi nici nu au fost îndemnaţi să participe. Vin ca simpli cetăţeni”, a spus Prioteasa.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite