Se deschide prima maternitate privată din Oltenia. Află unde este situată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oltencele care aşteaptă un copil nu vor mai fi nevoite să meargă până la Bucureşti pentru a putea naşte într-o clinică privată. În luna noiembrie se deschide la Craiova prima maternitate privată din regiune, „MaDonna Maria”.

Unitatea va oferi servicii complete pentru proaspetele mămici, inclusiv cazare în sistem rooming-in şi posibilitatea de a alege tipul de naştere dorit, condiţionată de recomandarea medicului. Potrivit reprezentanţilor firmei EiffelMed, cea care a înfiinţat clinica, în maternitatea privată vor lucra unii dintre cei mai buni specialişti în naşteri şi anestezie din Oltenia, care vor avea la dispoziţie echipamente performante. „Gravidele nu vor mai fi nevoite să plece de acasă cu bagajul de maternitate, cum se proceda până acum, ci doar cu buletinul pentru că vor primi totul în maternitatea noastră”, au spus reprezentanţii MaDonna Maria.

Click pe poze pentru a vedea o GALERIE FOTO din clinica MaDonna Maria!



În plus, clinica va asigura servicii medicale în regim de ambulator pentru gravidele cu sarcini normale sau cele care prezintă risc obstetrical: consultaţii, ecografii şi analize specifice sarcinii. Reprezentanţii clinicii mai spus că preţurile practicate vor fi sub cele de la maternităţile bucureştene şi că atât personalul medical cât şi cel auxiliar va fi instruit să nu accepte „atenţii”, sub sancţiunea pierderii locului de muncă. „Vor fi camere de supraveghere peste tot”,au mai spus reprezentanţii MaDonna Maria.

Clinica este situată pe strada Constantin Brâncuşi, la numărul 8, vizavi de sediul Curţii de Apel Craiova.



image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite