FOTOGALERIE Parcare pe acoperiş şi extindere în primăvară. Vezi ce planuri au dezvoltatorii mallului de la Electro pentru următorii trei ani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul comercial din curtea uzinei Electroputere va fi inaugurat pe 16 noiembrie, au dat astăzi asigurări responsabilii de proiect. Potrivit acestora, lucrătorii hipermarketului Auchan au început deja să aşeze marfa pe rafturi.

Reprezentanţii dezvoltatorului şi managerul Electroputere Parc au ţinut să sublineze faptul că lucrările la mall sunt în grafic şi că acesta va fi inaugurat la data anunţată: 16 noiembrie. „Lucrătorii au început să aşeze deja marfa pe rafturi”, a spus Ana Maria Munteanu, managerul mallului, precizând că aici vor lucra 1.000-1.500 de oameni. Centrul comercial a fost deja închiriat în proporţie de peste 90% şi, pentru a face faţă cererii mari, dezvoltatorii au decis să extindă suprafaţa închiriabilă de la 55.000 de metri pătraţi până la 71.000. Extinderea nu se va opri însă aici, spun responsabilii. „Evident, planul nu se termină aici. Proiectul este planificat pe trei ani, în trei etape. În primăvară va urma o extindere pentru venirea Decathlon, Norauto şi Media Galaxy, precum şi realizarea unei parcări supraterane, pe acoperişul mallului”,a declarat pentru „Adevărul” Adrian Tulhină, manager de proiect. Potrivit acestuia, în 2013, mallul se va extinde din nou pentru a face loc unui magazin de bricolaje. „În această etapă, nu pot dezvălui numele acestui magazin”,a mai spus Tulhină.

Click pe poze pentru a vedea o GALERIE FOTO!

image


„Am evitat acea fază de buruieni şi vagabonzi”


Cei doi au primit astăzi vizita prefectului de Dolj, Nicolae Giugea, care a vrut să vadă care este stadiul construcţiei. „Se va păstra aspectul industrial. E vorba mai ales de un impact social pe care îl va avea acest magazin pentru că Râmnicu Vâlcea, care are o populaţie mult mai mică, are o astfel de investiţie. Tineretul e avid de astfel de lucruri”,a spus Giugea. Prefectul a mai spus că achiziţia terenului de la Electroputere a însemnat mult pentru Craiova. „Am evitat acea fază de buruieni şi vagabonzi”,a spus înaltul funcţionar public.

Click pe poze pentru a vedea o altă GALERIE FOTO!

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite