Electroputere Parc, deschis oficial. Vezi aici care sunt următoarele etape ale proiectului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mallul Electroputere Parc, inaugurat oficial. Foto: Victor C. Boldîr
Mallul Electroputere Parc, inaugurat oficial. Foto: Victor C. Boldîr

Compania K&S Developments a inaugurat vineri oficial prima fază a primului mall din Craiova, amenajat în  incinta platformei industriale Electroputere, după ce centrul comercial a fost deschis pentru public, în 19 noiembrie.

Mallul are deschise, în prezent, 64 de magazine, însă în primul trimestru al anului viitor sunt aşteptate inaugurări ale unor retaileri mult aşteptaţi în Bănie, între care se numără H&M, precum şi grupul Inditex cu mărcile Zara, Bershka, Pull&Bear şi Stradivarius. În primele trei luni ale anului viitor vor fi inaugurate şi zonele de food şi entertainment. Potrivit reprezentanţilor dezvoltatorului, în 2012 va fi gata şi o a treia etapă de dezvoltare, care include Decathlon, Media Galaxy si Norauto, urmând ca centrul să fie completat cu prezenţa unei companii din zona de bricolaj, Leroy Merlin. De asemenea, până la finalul lui 2012 se va deschide cinematograful, momentan proprietarul centrului comercial fiind în negocieri cu doi operatori.

Click pe poze pentru a vedea o GALERIE FOTO!

Mallul Electroputere Parc, inaugurat oficial. Foto: Victor C. Boldîr


Nu au pus marmură pe jos pentru că au dorit să păstreze conceptul


Conceptul a presupus păstrarea structurii metalice pe tavan, dar şi a podelelor nefinisate, ceea ce, potrivit spuselor proprietarilor, i-a nedumerit pe unii dintre retailerii locali.
„Retailerii locali nu au înţeles de ce nu avem marmură pe jos şi de ce nu există tavan, li se părea un design low-cost”, a spus Steven van den Bossche, unul dintre acţionarii dezvoltatorului, citat de dailybusiness.ro. Acesta a menţionat că, pe de altă parte, retailerii străini consideră impresionant conceptul. Potrivit dailybusiness.ro, dezvoltatorul aşteaptă venituri din chirii de 5-6 milioane de euro anual. Potrivit DTZ Echinox, agentul de închiriere al proiectului, mallul este închiriat în prezent în proporţie de 97%.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite