GALERIE FOTO Vezi cum arată mallul de pe strada Caracal! Crezi că va fi gata anul viitor?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările la centrul comercial situat pe strada Caracal, în apropierea Parcului Romanescu au fost reluate timid de constructori, care au preluat o construcţia aflată abia la stadiul de fundaţie.

Societatea ACMS, cea care a câştigat licitaţia pentru ridicarea mallului, a început deja lucrările iar dezvoltatorul Sonae Sierra a precizat că după prima fază a construcţiei, care se va întinde pe şase luni, va fi anunţată o dată de finalizare a proiectului.
Potrivit reprezentanţilor Sonae Sierra, în iunie mallul era preînchiriat în proporţie de 40%, printre chiriaşi numărându-se Cora, Cinema City, Orsay, Inmedio, Arsis, Total Wash, Sport’s Pub and Maxbet, Altex, Best of Bowling şi Pure Fitness. Pentru alte 20% din suprafaţa închiriabilă a centrului comercial compania se află în prezent în negocieri avansate.

Click pe poze pentru a vedea GALERIA FOTO!


Investiţia totală în proiectul de la Craiova este de 111 milioane de euro, mall-ul având o suprafaţă închiriabilă totală de 59.000 de metri pătraţi. Ingo Nissen, Managing Director Sonae Sierra, responsabil pentru Dezvoltare în România, declarase în mai, pentru „Adevărul”, că deschiderea centrului comercial va avea loc, cel mai probabil, în 2012.


image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite