Lucrările la mallul de pe strada Caracal sunt abia la început. Crezi că va fi gata la sfârşitul lui 2012?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările la Adora Mall, centrul comercial dezvoltat de portughezii de la Sonae Sierra, sunt abia la început, deşi antreprenorii au anunţat începerea lucrărilor încă de acum şase luni.

Muncitorii au început cu paşi timizi lucrările la mallul Adora, de pe strada Caracal, cel de-al doilea centru comercial de mari dimensiuni care va fi deschis în Bănie.
În aprilie anul acesta, agentul de închiriere al Adora Mall a anunţat ca dată posibilă de deschidere a centrului comercial sfârşitul anului 2012.

Click pe poze pentru a vedea o GALERIE FOTO!

Lucrările la Adora Mall sunt abia la început. Foto: Victor C. Boldîr

Luiza Moraru, şefa departamentului de retail în cadrul CBRE România, a declarat că dezvoltatorul mall-ului de pe Caracal a făcut paşi importanţi pentru continuarea proiectului iar campania de închiriere este în plină desfăşurare. „Lucrăm la Craiova, unde merge suprinzător de bine, odată cu venirea concurenţei (n.r: centrul comercial Electroputere, dezvoltat de belgienii de la K&S). Dezvoltatorul proiectului, Sonae Sierra, este mai agresiv cu dezvoltarea, s-au semnat nişte ancore importante şi atunci se merge înainte foarte bine, în paralel cu cei de la Electroputere. Mall-ul va fi deschis la sfârşitul lui 2012”, a declarat în primăvară Moraru într-un interviu pentru wall-street.ro.
La vremea respectivă, proiectul era închiriat în proporţie de 40%.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite