Încep lucrările pe bulevardele Oltenia și Tineretului din Craiovița. Circulația va fi restricționată timp de trei luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muncitorii firmei Delta, câștigătoare a lucrărilor de reabilitare a celor două bulevarde din cartierul craiovean Craiovița Nouă vor începe de luni lucrul în zonă. Primăria anunță că circulația va fi restricționată parțial în zonă timp de trei luni.

Șoferii care au drum prin Craioviția va trebui să se înarmeze, începând de luni, cu grămezi de răbdare. Cele două bulevarde vor fi reabilitate de firma Delta ACM, societate „cu lipici” la banii publici ai Craiovei şi sunt incluse într-un proiect mai amplu al primăriei, finanţat din fonduri europene obţinute prin Programul operaţional Regional. Alte patru străzi vor fi reabilitate în cadrul acestui proiect: Amaradia, Pelendava, Brestei (tronsonul dintre intersecţiile cu străzile Râului şi Pelendava) şi Toamnei. Estimat iniţial la o valoare totală de 64 milioane de lei, proiectul a ajuns să valoreze, în urma licitaţiei, puţin peste 40 milioane de lei.
"Pentru o perioadă de aproximativ 3 luni de zile, circulaţia rutieră pe cele două bulevarde se va desfăşura cu restricţii şi devieri locale, în funcţie de sectoarele de lucrări.
Rugăm locatarii să acorde sprijinul necesar echipelor de lucru, în sensul degajării carosabilului şi trotuarelor de vehiculele parcate în zonele de intervenţie. De asemenea, solicităm conducătorilor auto care tranzitează zonele de lucrări să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite", se arată într/un comunicat al primăriei.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite