Ford a început construcţia modelelor B-Max de preproducţie. Află aici când va fi demarată producţia de serie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii Ford au anunţat că la uzina Ford din Bănie au fost realizate anul trecut 36 de prototipuri B-Max, iar în acest moment muncitorii din uzină lucrează la construcţia maşinilor de preproducţie. În acest an va demara şi campania de angajări în masă la fabrica de automobile din Craiova, odată cu lansarea producţie de serie a B-Max.

Potrivit reprezentanţilor Ford, citaţi de Ziarul Financiar, americanii estimează că vor construi 60 de modele B-Max de preproducţie până la sfârşitul lunii februarie. „Procesul de producţie a prototipurilor B-Max s-a încheiat anul trecut cu producţia a 36 de unităţi. La începutul acestui an Ford România a demarat construcţia de modele B-Max de preproducţie. Aceste automobile sunt utilizate intern pentru a pregăti lansarea în producţie a modelului, dar şi pentru a familiariza angajaţii cu noul model. Estimăm că 60 de astfel de automobile vor fi produse până la finele lunii februarie”, a spus Hans Juergen Fuchs, purtător de cuvânt al Ford Europa, pentru Ziarul Financiar.

Click pe poze pentru a vedea o galerie foto!


Potrivit autorităţilor locale din Bănie, B-Max va fi lansat în producţia de serie în cursul lunii mai, în aprilie fiind programată începerea producţiei de serie a motorului EcoBoost de un mitru în trei cilindri. Este de aşteptat ca modelul B-Max produs la Craiova să fie prezentat în acest an la Salonul Auto de la Geneva, care va avea loc în luna martie.

image
Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite