Angajările pentru mallul din Bănie nu s-au terminat. Află ce posturi mai sunt disponibile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firmele care vor deschide magazine în centrul comercial Electroputere Parc, care va fi inaugurat oficial pe 17 noiembrie, nu au încheiat încă procesul de recrutare a viitorilor angajaţi.

Una dintre firmele care caută oameni pentru magazinul din mall este Otter, firmă cu tradiţie în domeniul încălţămintei şi marochinăriei. Otter are vacante patru posturi, dintre care unul este acela de şef de magazin. Compania vrea candidaţi care să aibă cel puţin studii medii, cunoştinţe în operarea calculatorului, abilităţi de comunicare, iar o experienţă de un an sau doi în domeniu constituie un plus. Mai multe detalii despre posturi găsiţi aici!


O altă firmă care îşi va dezvolta afacerile în mallul din Bănie este Norauto. Francezii caută un responsabil de magazin şi service auto cu studii medii sau superioare finalizate, o experienţă de minim trei ani în coordonarea unui magazin, experienţă în vânzări de produse şi servicii, abilităţi de management, cunoaşterea pachetului Office, iar experienţa în comerţul cu piese auto sau într-un service va constitui un avantaj clar în faţa altor candidaţi. Mai multe amănunte găsiţi aici!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite