Prefectul de Dolj a cerut controale mai aspre în magazine şi pieţe, după ce a fost furat la cântar într-un hipermarket din Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prefectul susţine că a fost furat cu 200 de grame la cântar. Foto: arhivă
Prefectul susţine că a fost furat cu 200 de grame la cântar. Foto: arhivă

Prefectul Nicolae Giugea i-a cerut şefului Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, Gheorghe Marinescu, să trimită mai des subordonaţii în control pe teren pentru a preveni situaţiile când craiovenii sunt înşelaţi fie la cântar fie în privinţa provenienţei mărfii.

În şedinţa Colegiului prefectural, la care participă toţii şefii instituţiilor publice din Bănie, prefectul Nicolae Giugea i-a atras atenţia şefului CJPC că în continuare în pieţele şi în magazinele din Bănie există comercianţi care vor să înşele consumatorul. „În pieţe şi în magazine se lasă impresia de preţ redus, dar de fapt se fură la gramaj. Sunt unul dintre păţiţi. Mi s-a întâmplat asta în zona de est a Craiovei, într-un mare hipermarket. Nu putem lăsa nişte derbedei să îşi bată joc de oameni”,a spus Giugea care a precizat că a constatat că fusese furat cu 200 de grame la cântar.
Şeful OPC a explicat că în pieţe controalele sunt dificile pentru că, de fiecare dată când comisarii ajung la faţa locului, comercianţii cu probleme dispar. „Nu ştiu cine îi anunţă, cum fac, dar când venim să-i controlăm, au dispărut. Am atras atenţia şefilor de la pieţe să nu mai permită accesul comercianţilor pe care i-am depistat cu probleme”,a spus Marinescu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite