Craiova: Remiză şi eşec pentru Gaz Metan CFR în triunghiularul de la Motru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Divizionara secundă craioveană Gaz Metan CFR a participiat, la Motru, la un triunghiular amical cu meciuri de câte 60 de minute, la care au mai luat parte Minerul Mehedinţi şi Minerul Motru.

Neînvinşi în pregătire, elevii lui Jerry Gane au fost depăşiţi cu 1-0 de echipă pregătită de Flavius Stoican, Minerul Mehedinţi (gol Mihăescu), şi au remizat, 1-1, cu Minerul Motru (goluri Yuki / Ceauşu). Japonezul Yuki a punctat pentru craioveni după o acţiune personală, încheiată cu un şut la colţul lung.

Pentru noi a fost un triunghiular reuşit. Spun asta în ciuda rezultatelor. Am în vedere faptul că în ultima săptămână, în Craiova, ne-am antrenat ba în parc, ba în balon, nu am avut un teren normal unde să ne pregătim din cauza zăpezii. În aceste condiţii, triunghiularul a picat cum nu se poate mai bine, ne-a dat posibilitatea să ne antrenăm prin joc“, a spus Jerry Gane pe site-ul oficial al grupării de la Depou.

„Referitor la evoluţia băieţilor, sunt lucruri care m-au mulţumit, aspecte care m-au nemulţumit, dar pe toate le voi discuta cu ei. Sunt, firesc, nemulţumit de rezultate, dar nu poate fi comparat un meci de 60 de minute cu unul de 90“, a adăugat Gane.

Gaz Metan CFR – Minerul Mehedinţi 0-1
A marcat: Mihăescu

Gaz Metan CFR: Vulpescu – Firoiu, Irimescu, Cruşoveanu, Rădoi – Mirescu, Niţă, Rioşeanu, Mitroi – Trifu, Vigariu. Antrenor: Jerry Gane.

Minerul Mehedinţi: Adam – Gârbiţă, Petrovici, Gărgălie, Bălaşa – Scânteie, Drăcea, Letea – Poiană, Mihăescu, Poenaru. Antrenor: Flavius Stoican.


Gaz Metan CFR – Minerul Motru 1-1
Au marcat: Yuki / Ceauşu

Gaz Metan CFR: Râmniceanu – Roşianu, Nicola, Feleagă, Mirescu – Surugiu, Stanciu, Niţu, Niţă – Yuki, Lăpădat. Au mai intrat: Firoiu, M. Preda. Antrenor: Jerry Gane.

Minerul Motru: Dobre – Lungu, Purcel, Munteanu, Ureche – Ceauşu, Militaru, M. Laurenţiu, Cruceru – Palaşcă, Vuculescu. Au mai intrat: Moraru, Vasilică. Antrenor: Costel Andreucă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite