Craiova: Găman: „O să le pară rău că ne-au alungat de acasă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Universităţii Craiova, Valerică Găman, speră ca prin evoluţiile bune pe care echipa le va avea în retur la Severin să-l facă pe primarul Solomon să revină la intenţii mai bune faţă de clubul oltean.

Internaţionalul de tineret susţine că nu credea vreodată că Ştiinţa nu va mai putea juca pe stadionul „Ion Oblemenco“ şi că va fi nevoită să plece din oraş. „Nu concepeam vreodată că Universitatea va pleca din Craiova, nici nu mă gândeam că suporterii nu vor mai veni pe stadionul nostru să vadă echipa, aşa cum s-a întâmplat dintotdeauna. Dacă va fi să mergem la Severin, va trebui să jucăm cât mai bine, iar prin prestaţiile noastre să-i facem să le pară rău că ne-au alungat de acasă. Ştim cu toţii că domnul primar Solomon este cel care ne trimite practic la Severin, poate o să revină la gânduri mai bune“, a declarat Valerică Găman pentru editie.ro.

„Ne-au plecat şase jucători de bază şi va fi destul de dificil fără ei, erau oameni importanţi. Totuşi, noi, cei care am rămas, trebuie să ne facem treaba cât mai bine pentru a urca în clasament şi a scoate echipa din această postură, deloc onorantă, care ne apasă oarecum. Deocamdată însă nu ne gândim decât să ne pregătim cât mai bine, nici măcar la meciul cu Dinamo nu ne stă mintea, avem timp la vremea aceea“, a adăugat Găman.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite