Megaforum economic la Craiova. 60 de firme din Oltenia și opt ambasade au confirmat prezența la eveniment

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prefectul Giugea susține că forumul va aduce la aceeași masă 60 de firme din Oltenia și cel puțin 8 ambasade
Prefectul Giugea susține că forumul va aduce la aceeași masă 60 de firme din Oltenia și cel puțin 8 ambasade

Forumul economic regional va avea loc în perioada 4-5 aprilie la Craiova, a anunțat astăzi prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, care a declarat că evenimentul va fi organizat de prefectură și Fundația "Constantin Popeci", în parteneriat cu Universitatea din Craiova.

Scopul manifestării este aceea de a prezenta oportunitățile regiunii și de a atrage investitorii străini. Forumul va fi organizat pe patru secţiuni – industrie, agricultură, energie şi turism. "Toată lumea trebuie să știe că în Oltenia se întâmplă și lucruri bune. Avem un potențial bun pentru investitorii străini, acest forum este o provocare importantă, și îl vom organiza impecabil", a declarat prefectul Nicolae Giugea.

Opt ambasade au confirmat deja că își vor trimite reprezentanți la Craiova: Africa de Sud, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Olanda, Emiratele Arabe şi Republica Moldova şi şi-au manifestat disponibilitatea Japonia, Coreea de Sud, India, Danemarca, China şi Slovacia. La forumul care va avea loc în Sala Albastră a Universității din Craiova și-au anunțat prezența și ministrul Agriculturii și cel al Economiei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite